-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Rudens sēnes vidusjūras gaumē
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g maltas liellopu gaļas
-
1 ēd. k. tomātu pastas
-
Santa Maria akmens sāls pēc garšas
-
Eļļa cepšanai
-
1 burkāns
-
1 sīpols
-
300 g sēņu (tādu, kuras nav jāvāra)
-
2 seleriju kāti
-
2 tomāti
-
Santa Maria ķiplokpipari pēc garšas
-
4 tējk. Santa Maria piedevas maltai gaļai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Sakapā visus dārzeņus un sēnes un apcep eļļā līdz al dente gatavībai.
-
Pievieno malto gaļu un turpina cept.
-
Pievieno tomātu pastu, piedevas un nedaudz ūdens.
-
Sautē, līdz viss ir mīksts, un pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem, kukurūzas polentu (kukurūzas putraimu putra) vai svaigiem lapu salātiem.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs