Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rudens sēnes vidusjūras gaumē

Rudens sēnes vidusjūras gaumē

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g maltas liellopu gaļas
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 300 g sēņu (tādu, kuras nav jāvāra)
  • 2 seleriju kāti
  • 2 tomāti
  • Santa Maria ķiplokpipari pēc garšas
  • 4 tējk. Santa Maria piedevas maltai gaļai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakapā visus dārzeņus un sēnes un apcep eļļā līdz al dente gatavībai.
  2. Pievieno malto gaļu un turpina cept.
  3. Pievieno tomātu pastu, piedevas un nedaudz ūdens.
  4. Sautē, līdz viss ir mīksts, un pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem, kukurūzas polentu (kukurūzas putraimu putra) vai svaigiem lapu salātiem.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas