Rudens sēnes vidusjūras gaumē

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g maltas liellopu gaļas
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • Santa Maria akmens sāls pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 300 g sēņu (tādu, kuras nav jāvāra)
  • 2 seleriju kāti
  • 2 tomāti
  • Santa Maria ķiplokpipari pēc garšas
  • 4 tējk. Santa Maria piedevas maltai gaļai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakapā visus dārzeņus un sēnes un apcep eļļā līdz al dente gatavībai.
  2. Pievieno malto gaļu un turpina cept.
  3. Pievieno tomātu pastu, piedevas un nedaudz ūdens.
  4. Sautē, līdz viss ir mīksts, un pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem, kukurūzas polentu (kukurūzas putraimu putra) vai svaigiem lapu salātiem.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni