Sākums > Receptes > Brokastis

Šokolādīgās pankūciņas bez kviešu miltiem

2015. gada 31. augusts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Bļodā ber pārslas, mannu un lej kefīru, izmaisa. Ļauj briest vismaz stundu.Var arī vakarā samaisīt, ielikt ledusskapī un otrā rītā cept.
2. Kad masa uzbriedusi, iemaisa eļļu, sāli, cukuru, sodu un olas. Kārtīgi izmaisa. Banānu saspaida ar dakšiņu līdz biezputrai un kopā ar kakao iemaisa mīklā.
Foto: Nataša Rogova
3. Ar ēdamkaroti lej uz sausas pannas, kas ir labi sakarsēta, cep uz mazas uguns zem vāka.
Foto: Nataša Rogova
4. Kad mīkla virspusē apžuvusi un izveidojas caurumiņi, izburbuļojas, tad var griezt otrādi un apcept no otras puses. Otra puse cepas daudz īsāku laiku,jo pankūka jau ir gandrīz gatava,tik vien kā jāapbrūnina.
Foto: Nataša Rogova
5. Pankūciņas sanāk diezgan vienādas, skaistas. Tās ir maigas, pufīgas, šokolādīgas.
Foto: Nataša Rogova
6. Šīs ir dēla mīļākās pankūkas.
Foto: Nataša Rogova
7. Arī man ļoti garšo šīs pankūkas. Mēdzu gatavot tās dažādās variācijās, kā šokolādes, tā arī vaniļas, kokosriekstu ar dažādām ogām un mainot piedevas.
Foto: Nataša Rogova
8. Lai labi garšo!
Uz augšu