Ābolu sinepes

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma skābi āboli
  • 3 ēd. k. sinepju pulvera
  • 3 ēd. k. 6% etiķia
  • 5 krustnagliņas
  • 1 tējk. kanēļa
  • 3 piparu graudiņi
  • 1 ēd. k. medus
  • 1 tējk. sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus bez serdes liek cepamtraukā, apsedz ar foliju un cep līdz mīksti. Var arī vārīt katliņā, tik tā lai nepiedeg.
  2. Gatavus sablendē, izlaiž caur sietiņu. Iemaisa sinepju pulveri un kanēli. Pārējās sastāvdaļas liek katliņā un uzvāra līdz pirmajiem burbuļiem. Lej šo garšvielu maisījumu klāt ābolu biezenim un izmaisa. Liek burciņās, patur ledusskapī 3 dienas, tad var pasniegt.
  3. Lieliski garšo uz maizes, klāt pie gaļas un siera ēdieniem.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas