Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ābolu sinepes

Ābolu sinepes

FOTO: Nataša Rogova

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma skābi āboli
  • 3 ēd. k. sinepju pulvera
  • 3 ēd. k. 6% etiķia
  • 5 krustnagliņas
  • 1 tējk. kanēļa
  • 3 piparu graudiņi
  • 1 ēd. k. medus
  • 1 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus bez serdes liek cepamtraukā, apsedz ar foliju un cep līdz mīksti. Var arī vārīt katliņā, tik tā lai nepiedeg.
  2. Gatavus sablendē, izlaiž caur sietiņu. Iemaisa sinepju pulveri un kanēli. Pārējās sastāvdaļas liek katliņā un uzvāra līdz pirmajiem burbuļiem. Lej šo garšvielu maisījumu klāt ābolu biezenim un izmaisa. Liek burciņās, patur ledusskapī 3 dienas, tad var pasniegt.
  3. Lieliski garšo uz maizes, klāt pie gaļas un siera ēdieniem.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas