1 tējk. Santa Maria čipotles (pievienojiet majonēzes mērcei, ja vēlaties, lai garša būtu asāka)
Svaigi garšaugi (maurloki vai lociņi)
Marinētiem sīpoliem:
Sīpols
Citronu sula
1ēd. k. cukura
1tējk. sāls
2ēd. k. eļļas vai 1 ēd. k. balzamiko
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
25 min.
Sajauc malto gaļu ar piedevu un veido kotletes.Cep no abām pusēm, līdz zeltaini brūnas.
Sagriež tomātus šķēlītēs un gurķus gareniski plānās šķēlītēs. Samaisa majonēzi ar persilādi. Ja vēlas asāku garšu, pievieno vienu tējkaroti čipotles.
Uzsmērē majonēzes mērci uz tortiļām un liek tām virsū kotletes un sagrieztos dārzeņus. Rotājiet ar garšaugiem un persilādi.
Sīpolu marinēšana: sajauc kopā citronu sulu, 1 ēd. k. cukura, 1 tējk. sāls un 2 ēd. k. eļļas vai 1 ēd. k. balzamiko. Sagriež sīpolu šķēlītēs un marinē 15 minūtes.
Pasniegt varat divējādi: jau iepriekš salocīt tortiļas „kabatiņās” vai aptuveni trīs minūtes pasildīt tortiļas krāsnī un salikt visas sastāvdaļas uz šķīvja, lai katrs pilda savu tortiļu pēc sirds patikas.