Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kukurūzas biezenis ar zivs pastēti

2015. gada 12. augusts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Kartupeļus nomizo, sagriež mazos gabaliņos. Jo mazāki, jo ātrāk vārās. Pielej nedaudz ūdeni, tik daudz, lai ir kur vārīties. Vāra līdz mīksti.
2. Pievieno kukurūzu un turpina vārīt līdz tā mīksta.
Foto: Nataša Rogova
3. Gatavu sablenderē. Pielej pienu, pievieno garšvielas un sasmalcinātus valriekstus. Sablenderē līdz maigas konsistences biezenim.
Foto: Nataša Rogova
4. Zivi, kas jau ir gatava ēšanai, piemēram iepriekšs apcepta vai izvārīta, vai kā manā gadījumā kūpināta, sablenderē kopā ar krēmsieru.
Foto: Nataša Rogova
5. Gurķi sagriež planās šķēlēs ar mizojamo nazi. Uz viena gala liek zivs pastēti un sarullē ruletītes.
Foto: Nataša Rogova
6. Pasniedz biezeni ar pildītajām ruletītēm. Dekorē ar sasmalcinātiem lociniem, kukurūzu un paprikas pulveri.
Foto: Nataša Rogova
7. Burvīga garšu kombinācija. Maiga kukurūza, svaigs gurķis un zivs, kas ir izteikta, bet neuzbāzīga.
8. Ļoti maigas, vieglas garšas, tai pat laikā sātīgas pusdienas.

Labu apetīti!
Foto: Nataša Rogova
Uz augšu