-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kukurūzas biezenis ar zivs pastēti
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 daļa kartupeļu
-
2 daļas kukurūzas, tā var būt svaiga, konservēta vai saldēta
-
Nedaudz valriekstu
-
Šķipsniņa sāls
-
Paprikas pulveris
-
Piens pēc vajadzības, cik biezu/šķidru vēlaties
-
Svaigs gurķis
-
Vārīta, cepta vai kā manā gadījumā kūpinata zivs. Zivs pēc pašu izvēles, man sviesta zivs
-
Dekorēšanai:
-
Lociņi
-
Kukurūza
-
Paprikas pulveris
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Kartupeļus nomizo, sagriež mazos gabaliņos. Jo mazāki, jo ātrāk vārās. Pielej nedaudz ūdeni, tik daudz, lai ir kur vārīties. Vāra līdz mīksti.
-
Pievieno kukurūzu un turpina vārīt līdz tā mīksta.
-
Gatavu sablenderē. Pielej pienu, pievieno garšvielas un sasmalcinātus valriekstus. Sablenderē līdz maigas konsistences biezenim.
-
Zivi, kas jau ir gatava ēšanai, piemēram iepriekšs apcepta vai izvārīta, vai kā manā gadījumā kūpināta, sablenderē kopā ar krēmsieru.
-
Gurķi sagriež planās šķēlēs ar mizojamo nazi. Uz viena gala liek zivs pastēti un sarullē ruletītes.
-
Pasniedz biezeni ar pildītajām ruletītēm. Dekorē ar sasmalcinātiem lociniem, kukurūzu un paprikas pulveri.
-
Burvīga garšu kombinācija. Maiga kukurūza, svaigs gurķis un zivs, kas ir izteikta, bet neuzbāzīga.
-
Ļoti maigas, vieglas garšas, tai pat laikā sātīgas pusdienas.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs