Karaļa ēdiens

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 1.5 1-1,5 kg. zaļu kartupeļu
  • 10 g tauku
  • ¼ l. piena
  • Sīpols vai puravs
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Zaļus kartupeļus sasmalcina un mazā sālsūdens daudzumā sautē mīkstus, saspaida un kopā ar vārošu pienu saputo.
  2. Ābolus var pielikt gabaliņos sagrieztus vai masā savārītus.
  3. Sīpolus vai puravus apcep taukos un pārliek ēdienam, kad tas jau bļodā sakārtots.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi