C, 25.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Pica margaritta
Pica margaritta
Nataša Rogova
2015. gada 4. augusts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
60 min
1.
Samaisa visas sastāvdaļas, mīca mīklu.
2.
Raudzē 30 minūtes.
3.
Izrullējam plānu.
4.
Cepeškrāsni uzsilda ļoti karstu ar cepampannu. Uz karstas cpampannas liek mīklu.
5.
Uz mīklas liek tomātu mērci, sieru sarīvētu, tomātus, mozarellu, baziliku.
Foto: Nataša Rogova
6.
Cepam ap apaksēja plauktā 5 minūtes.
Foto: Nataša Rogova
7.
Labu apetīti!
Fotoreceptes
Veģetārās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Sāļie kārtainās mīklas našķi: launaga kārbiņai vai uzkodām ballītē
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari pareizi ievietot trīs trūkstošos burtus garšvielu nosaukumos?
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Recepšu izlases
Biezpiens tiem, kam garšo salds: 10 gardi deserti
Recepšu izlases
Citas par citām gardākas: 14 plāno pankūku receptes kārtīgam pankūku rītam
Interesanti
Tests
⟩
Ievieto trūkstošo vārdu iecienītu ēdienu nosaukumos
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Шамиль Хаматов о карьере в Латвии: "Первый год я работал бесплатно"
RUS TVNET
Высланный митрополит призвал эстонские приходы оставаться верными Москве
(1)
RUS TVNET
"Россия готова к организации диверсий в Германии"
(3)
RUS TVNET
"Клонированный" BMW, замеченный в Таллинне, был угнан в Финляндии
Uz augšu