Komentāri par: Saldskābais kabaču lečo

Aleksandrs Jakubaitis 2017. gada 20. jūlijs 15:21
Es,daru ta:papriku apdedzinu cepeshkrasni un karstu ietin pol-maisina,velak nomizoju.Kabachu stremeles stipri apcepju,velak caur gal-mashinu izlaizhu.Tomatu vieta pastu{vai majonezi},sipolus nemu gatavus jau ceptus pacinas{burka}.Ja un vel burkanus stingri sacepju.Izlasiju ko uzrakstiju...tas nav leco!
anna 2016. gada 7. novembris 22:44
Ir labs!
Omīte 2016. gada 20. septembris 09:55
Mīļās meitenes! Kam jums ūdeni glabāt burkās? Kabači paši dod pietiekoši daudz sulas. Vāriet tikai dārzeņus un glabājiet burciņās dārzeņus.
Zaiga 2016. gada 28. jūlijs 22:03
Man nav pieņemana tomātu mērce, kāpēc nevar tomātus?
Iveta,Zake 2015. gada 21. oktobris 13:34
man negarso paprika ,vai ir iespeja pret papriko aizstat ar kaut ko.?Ja ja tad ar ko?
liiga 2015. gada 18. augusts 15:54
tikko saliku pa burkam,ljoti gardi,tik es vel tomatinus ieliku
liiga 2015. gada 18. augusts 09:58
njammmm

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes