Omes omlete

Omes omlete
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 olas
  • 2 nelieli tomāti
  • 100 g desas pēc izvēles
  • Lociņi pasniegšanai
  • Pētersīļi pasniegšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus un desu sagriež šķēlītēs vai mazos gabaliņos. Liek uz pannas apcepties.
  2. Sieru smalki sarīvē. Pievieno produktiem uz pannas, samaisa.
  3. Pārlej ar olām un cep līdz gatavs. Kad masa pārlieta ar olu, to vairs nemaisa.
    Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un pētersīļiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

marguta 2015. gada 25. jūlijs 06:08
labais
Indra 2015. gada 24. jūlijs 13:18
Piedega :(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi