Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lavraki cepeškrāsnī pie skaidrā

2015. gada 10. jūlijs
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
35 min
1. Sagriež sīpolus, citronus. Saliekam uz folija sīpolus pa virsu citronus tik cik liela jums zivs.
2. Nomazgā un iztīra zivij vēderu. Zivi sasāla, appiparo, kā no ārpuses tā iekšpuses.
3. Zivij vēderā saliek dilles un pāris šķēlītes citrona. Uzber uz apakšas saliktiem sīpoliem, citroniem ķimenes un liek zivi virsū, pārklāj zivs otru daļu ar citroniem un uzber ķimenes.
4. Ietin follijā. Liek krāsnī iekša uz 15-20 min.
5. Var pievienot Santa Maria piedevu zivs ēdieniem.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu