Lavraki cepeškrāsnī pie skaidrā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Zivs Lavraki
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 citroni
  • Dilles
  • 2 sīpoli
  • Ķimenes

Pagatavošana

35 min.
  1. Sagriež sīpolus, citronus. Saliekam uz folija sīpolus pa virsu citronus tik cik liela jums zivs.
  2. Nomazgā un iztīra zivij vēderu. Zivi sasāla, appiparo, kā no ārpuses tā iekšpuses.
  3. Zivij vēderā saliek dilles un pāris šķēlītes citrona. Uzber uz apakšas saliktiem sīpoliem, citroniem ķimenes un liek zivi virsū, pārklāj zivs otru daļu ar citroniem un uzber ķimenes.
  4. Ietin follijā. Liek krāsnī iekša uz 15-20 min.
  5. Var pievienot Santa Maria piedevu zivs ēdieniem.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristīne Grīnvalde 2018. gada 18. janvāris 18:00
Super, taisīju, ar jūras Asari , garša dievīga💜👌🏻

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi