Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laba, sanāca garda!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elvijs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja velies picas pamatni brūnāku, tad tev japievieno vairāk cukura. Cukurs dod brūnumu. Rebeka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ģ
Ģirts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepri.Ilgi biju meklējis ko tādu.Nēsmu pavārs,bet šad tad patīk ko pagatavot ar interneta palīdzību.Es izrullēju mīklu plānu 2mm biezumā pa virsu saliku kas man garšo un ievietoju uz pēdējas restes un kā foto uz papīra cepamā.Pica sanāca izcepusies un kraukšķīga.No mums milzīgs paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rebeka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pirms liku cepties picu pakaisīju apakšā mannā, lai picu nepierauj pie pannas. Mīkla neizcepās līdz galam (mīksta, balta) izrulēju plānu, bet nekā. Cepu 20 min, līdz siers brūns palika. (izmantoju profesijonālos miltus, sieru un mērci). Tagad baudu "mīkstu" picu, bet garša laba šā vai tā. Ja gatavo šo picu sev, tad droši vari ķēpāties ar mīkstu picu, bet ja plāno vairākiem cilvēkiem, tad pameklē citu recepti! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes