Vistas fileja ar jauno kartupeļu salātiem un citronu

5 1
Paldies šefpavāriem Mārtiņam Sirmajam un Ērikam Dreibantam par recepti!

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 gab. PF Ķekava vistas filejas majonēzē ar citronpipariem, kas tapuši sadarbībā ar Sirmais&Dreibants
  • 500 g novārītu jauno kartupeļu
  • 100 g saulē kaltētu tomātu eļļā, griezti strēmelēs
  • 1 /3 gab. daivās sagriezta citrona
  • 4 -6 bazilika lapiņas
  • 10 gab. Kalamatas olīvas (attīrītas no kauliņiem)

Pagatavošana

60 min.
  1. Jaunos kartupeļus novāra ar mizu un apcep eļļā līdz tie kļūst zeltaini.
  2. Kartupeļus sagriež uz pusēm, un vēl siltos iemaisa saulē kaltētos tomātus, olīvas, citronus un eļļu, kas palikusi pāri no tomātiem eļļā. Liek ledusskapī atdzesēties.
  3. Atdzesētos salātos iemaisa baziliku un pasniedz kopā ar uz pusēm pārgrieztiem vistas filejas gabaliņiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni