Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar jauno kartupeļu salātiem un citronu

Vistas fileja ar jauno kartupeļu salātiem un citronu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies šefpavāriem Mārtiņam Sirmajam un Ērikam Dreibantam par recepti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 gab. PF Ķekava vistas filejas majonēzē ar citronpipariem, kas tapuši sadarbībā ar Sirmais&Dreibants
  • 500 g novārītu jauno kartupeļu
  • 100 g saulē kaltētu tomātu eļļā, griezti strēmelēs
  • 1 /3 gab. daivās sagriezta citrona
  • 4 -6 bazilika lapiņas
  • 10 gab. Kalamatas olīvas (attīrītas no kauliņiem)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Jaunos kartupeļus novāra ar mizu un apcep eļļā līdz tie kļūst zeltaini.
  2. Kartupeļus sagriež uz pusēm, un vēl siltos iemaisa saulē kaltētos tomātus, olīvas, citronus un eļļu, kas palikusi pāri no tomātiem eļļā. Liek ledusskapī atdzesēties.
  3. Atdzesētos salātos iemaisa baziliku un pasniedz kopā ar uz pusēm pārgrieztiem vistas filejas gabaliņiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas