Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas stilbiņi ar svaigajiem salātiem

2015. gada 15. jūnijs
Foto: Lidija Spridzane
Pagatavošana
80 min
1. Vistu stilbiņus ierīvē ar garšaugu maisījumu. Atstāj uz 1 h ievilkties.
2. Pēc stundas liek uz grila, cep līdz gatavībai.
3. Kamēr vistiņa cepas, nelielos gabalos sagriež tomātus un gurķus, salātlapas saplucina. Visu sajauc, pievieno balzamiko mērci un olīveļlu. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus. Pa virsu liek plānās šķēlītēs sagrieztu puscieto sieru.
4. Mērcei - sajauc krējumu, majonēzi, mārrutkus, pievieno sarīvētus marinētus gurķus. Sāls, pipari - pēc vajadzības.
5. Kad vistiņa gatava, bauda kopā ar salātiem un mērcīti.
6. Labu apetīti!
Uz augšu