Vistu stilbiņus ierīvē ar garšaugu maisījumu. Atstāj uz 1 h ievilkties.
Pēc stundas liek uz grila, cep līdz gatavībai.
Kamēr vistiņa cepas, nelielos gabalos sagriež tomātus un gurķus, salātlapas saplucina. Visu sajauc, pievieno balzamiko mērci un olīveļlu. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus. Pa virsu liek plānās šķēlītēs sagrieztu puscieto sieru.
Mērcei - sajauc krējumu, majonēzi, mārrutkus, pievieno sarīvētus marinētus gurķus. Sāls, pipari - pēc vajadzības.
Kad vistiņa gatava, bauda kopā ar salātiem un mērcīti.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
700 - 800 g vistas stilbiņu
1 paciņa Santa Maria garšvielu maisījuma (ar garšaugiem)
2 tomāti
2 gurķi (mazie)
Salātu lapas
100 g puscietā siera
Balzamiko mērce
Olīveļla
Mērcei:
100 g krējuma
100 g majonēzes
2 marinēti gurķi
1 /2 tējk. mārrutku
-->
Pagatavošana
80 min.80 min.
Vistu stilbiņus ierīvē ar garšaugu maisījumu. Atstāj uz 1 h ievilkties.
Pēc stundas liek uz grila, cep līdz gatavībai.
Kamēr vistiņa cepas, nelielos gabalos sagriež tomātus un gurķus, salātlapas saplucina. Visu sajauc, pievieno balzamiko mērci un olīveļlu. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus. Pa virsu liek plānās šķēlītēs sagrieztu puscieto sieru.
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri