Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas šķēles omītes gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg l/l gaļas
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 4 tējk. sinepju
  • Sāls
  • Pipari
  • 5 ēd.k. miltu
  • 1 glāze sarkanvīna
  • 300 g burkānu
  • 200 g seleriju sakņu
  • 5 kartupeļi
  • 2 fanheļa saknes
  • ½l l/l Gaļas novārījuma
  • 2 ēd.k. sakapātu pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu nomazgā, nosusina, sagriež 1 cm biezās šķēlēs, ierīvē ar sāli, pipariem, plānā kārtā apziež ar sinepēm. Sīki sagriež sīpolu un ķiploku.
  2. Lielā sautējamā katlā sakarsē sviestu, apcep gaļas šķēles no abām pusēm , tad izņem no trauka. Gaļas vietā liek sīpolus un ķiplokus, apcep zeltainus. Pievieno tomātu biezeni, miltus, sarkanvīnu. Tad mērcē liek atpakaļ gaļas šķēles un uz mazas uguns sautē 5 min. Burkānus sagriež gareniski 4 daļās, seleriju mazos kubiņos, kartupeļus 4 daļās, fenhelim izgriež stublāju. Saknes sautē 5 min., liek uz gaļas, pārlej ar mērci un sautē vēl 10 min. Pārkaisa ar pētersīļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas