Pļepernīks

Sastāvdaļas

  • 200 - 300 g kūpinātas cauraudzītes
  • 3 - 4 ēd. k. bīdelēto (kviešu) miltu
  • 2 l piena
  • 6 - 10 olas
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu notīra no kvēpiem, nogriež ādiņu, sagriež mazos kubiciņos.
  2. Katlā ielej 100 - 200ml ūdens, ieber gaļu un apmēram 15 min uz lielas uguns sutina.
  3. Kamēr sutinās gaļa, viegli sakulsta olas.
  4. Kad gaļa pasutusi, pievieno pienu, nepārtraukti maisot.
  5. Karstajam pienam pakāpeniski pieber miltus, kad tie apmaisīti pievieno olas, turpina maisīt.
  6. Pievieno šķipsniņu sāls un maisot vēl apmēram 2 min. pakarsē.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

juta 2015. gada 16. maijs 15:27
vot tas kaut kas nedzirdets un negarsots

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi