Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pļepernīks

Pļepernīks

FOTO: Anda Serga

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 - 300 g kūpinātas cauraudzītes
  • 3 - 4 ēd. k. bīdelēto (kviešu) miltu
  • 2 l piena
  • 6 - 10 olas
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu notīra no kvēpiem, nogriež ādiņu, sagriež mazos kubiciņos.
  2. Katlā ielej 100 - 200ml ūdens, ieber gaļu un apmēram 15 min uz lielas uguns sutina.
  3. Kamēr sutinās gaļa, viegli sakulsta olas.
  4. Kad gaļa pasutusi, pievieno pienu, nepārtraukti maisot.
  5. Karstajam pienam pakāpeniski pieber miltus, kad tie apmaisīti pievieno olas, turpina maisīt.
  6. Pievieno šķipsniņu sāls un maisot vēl apmēram 2 min. pakarsē.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas