Fenheļa un anīsa augļu uzlējums

Kolekcijas: Veselīgās
Paldies par recepti "Apsaras" tējas meistaram Andrim Purviņam un dietologam Atim Tupiņam!

Sastāvdaļas

  • 200 ml ūdens
  • 1 tējk. kumelīšu tējas “Camomile”
  • 1 tējk. fenheļa augļu
  • 1 tējk. anīsa sēklu
  • 1 tējk. ķimeņu

Pagatavošana

20 min.
  1. 200 ml verdoša ūdens pievieno vienu tējkaroti kumelīšu tējas, fenheļa augļu, anīsa sēklu un ķimeņu maisījuma, ļauj ievilkties 10-15 min.
  2. Lieto 2 - 3 reizes dienā.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi