Mērcēti valrieksti

Paldies par recepti "Apsaras" tējas meistaram Andrim Purviņam un dietologam Atim Tupiņam!

Sastāvdaļas

  • 250 ml verdoša ūdens
  • 70 g svaigu valriekstu

Pagatavošana

60 min.
  1. Ņem 70 g svaigus, negrauzdētus un nesālītus, vēlams šī gada, valriekstus un aplej ar 250 ml verdošu ūdeni, 1 stundu atstāj izmirkt.
  2. Valriekstus iespējams apliet arī ar aukstu ūdeni - tad jāļauj valriekstiem ievilkties vismaz 6 stundas.
  3. Mērcētos valriekstus apēd. Dienas deva var tikt koriģēta līdz 150 g, bet ne mazāk kā 50 g valriekstu dienā!
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi