Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas sautējums krējuma mērcē 2

2005. gada 11. maijs
Foto: Airisa Dimante
Pagatavošana
25 min
1. Gaļu sagriež 2 cm biezās sloksnītēs.
2. Pannā izkausē taukvielas. Kad margarīns vai sviests ir ieguvis gaiši dzeltenu krāsu un putas ir izzudušas, apcep gaļu. To apbrūnina no visām pusēm. Uzkaisa sāli.
3. Pievieno dārzeņus. Tos var pievienot saldētus, bez atkausēšanas.
4. Krējumu sajauc ar sinepēm un garšaugu maisījumu.
5. Pārlej gaļai un dārzeņiem.
6. Gaļu sautē 5-10 min.
7. Ja vēlas, gatavam sautējumam var pārkaisīt sasmalcinātus svaigus pētersīļus. Pasniedz ar makaroniem vai rīsiem.
Uz augšu