Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu

Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, par recepti veikala - kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavāram Ērikam Dreibantam!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 svaigas PF “Ķekava” vistas krūtiņas
  • 100 g lauku zaļumu
  • 12 gab. sparģeļu
  • 8 gab. ķiršu tomātu
  • 1 sauja spinātu
  • Mērcei:
  • 1 ēd. k. kaņepju sēklas
  • 4 ēd. k. eļļas
  • 1 /2 ēd. k. citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sagatavo svaigās vistas krūtiņas – atcīpslo un nogriež liekos taukus. Liek tvaicēties aptuveni 20 minūtes, tad sagriež šķēlītēs.
  2. Sparģeļus tvaicē aptuveni 3 minūtes un pārgriež tos uz pusēm.
  3. Kaņepju sēklas apcep uz pannas, kad tās atdzisušas, saberž piestā un sajauc ar eļļu un citrona sulu.
  4. Sagrieztus lauku zaļumus, sparģeļus un svaigus spinātus kārto uz šķīvja un pārlej ar kaņepju mērci. Ja nepieciešams, apkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas