Aļņa gaļas tīteņi

Sastāvdaļas

  • 1 kg aļņa gaļas filejas
  • Sāls,sinepes,olīveļļa
  • 300 g speķa
  • 1 pudele brūkleņu mērces

Pagatavošana

60 min.
  1. Filejas šķēles izklapē,iesmērē ar sinepēm,uzkaisa sāli.Speķi sagriež sīkos gabaliņos un ietin katrā filejas šķēlē.Tīteni aptin ar diegu(lai cepot neattītos).Cep uz nelielas uguns olīveļļā līdz iegūst brūnganu nokrāsu.Liek katliņā sautēties.Gatavību pārbauda ar naža palīdzību.Sautē aptuveni vienu stundu.Atdzesē,notin diegus.Pasniedz ar kartupeļu biezputru.Tītenim kā mērci izmanto brūkleņu mērci,kuru gatavu pārdod veikalos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi