Frī kartupeļi ar olu un cīsiņu

4 1
Šī recepte ir ļoti piemērota, ja vēlies iepriecināt savu mīļoto cilvēku uz Valentīndienu vai uz citiem svētkiem! Lai izdodas! :)

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • Kartupeļi
  • 1 ola
  • 1 cīsiņš
  • Siers
  • Kečups vai tomātu mērce
  • Sāls
  • Eļļa
  • 1 zobu bakstāmais kociņš

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus nomazgā, notīra, pārgriež uz pusēm.
  2. Tad no kartupeļiem izgriež sirsniņas, burtu "I" un burtu "U".
  3. Pārējos kartupeļus sagriež gareniski kā frī kartupeļus.
  4. Uz pannas uzlej eļļu un liek cepties kartupeļu sirsniņas un burtus. Apcep no abām pusēm, lai tie ir kraukšķīgi. Liek tos uz šķīvja.
  5. Apcep pārējos kartupeļus, uzber sāli un, kad tie gatavi, kārto uz šķīvja un pa virsu uzber sarīvētu sieru.
  6. Ņem cīsiņu, pārgriež gareniski uz pusēm, bet ne līdz galam. Pārgrieztos galus sasprauž kopā ar zobu bakstāmo kociņu.
  7. Tad cīsiņu liek uz pannas un tam vidū iesit oliņu.
  8. Visu saliek uz šķīvja un uz sirsniņām uzlej mazliet kečupa.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

estere 2016. gada 5. jūlijs 17:59
man patik nu ta bet es neesmu garšojusi jo man vienmer sanaktu ļoti slikti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis