Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar banāniem apelsīnu sulā

2015. gada 30. janvāris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Vienam apelsīnam norīvē miziņu un no abiem apelsīniem izspiež sulu.
Foto: Nataša Rogova
2. Apelsīnu sulā liek banānu šķēles.
3. Uz pannas nelielā eļļas daudzumā apcep sasmalcinātu sīpolu, tad pievieno gabaliņos sagrieztu fileju un maisot apcep.
4. Pievieno sāli un čili piparus.
Foto: Nataša Rogova
5. Plānās strēmelēs sagriež papriku un pievieno vistai.
6. Cep zem vāka. Kad vista pusgatava, pielej klāt apelsīnu sulu, bet vēl bez banāniem.
Foto: Nataša Rogova
7. Sautē līdz vista mīksta.
8. Tad pievieno banānus un kokosriekstu pienu, izmaisa un apcep vēl 5 minūtes.
Foto: Nataša Rogova
9. Pasniedz ar rīsu nūdelēm, dekorējot ar apelsīna šķēli.
10. Labu apetīti!
Foto: Nataša Rogova
Uz augšu