Sākums > Receptes > Zupas

Kūpinātas vistas zupa ar kaņepēm un mandelēm

2015. gada 16. janvāris
Foto: Receptes.lv
Veikala - kafejnīcas "Sirmais & Dreibants" šefpavāra Artūra Taškāna recepte.
Pagatavošana
90 min
1. Visus dārzeņus sagriež vienāda izmēra gabalos.
2. Lēnām sautē ķiplokus, sīpolus un puravus, pievieno burkānus, turpina sautēt.
3. Pielej ūdeni, pievieno lauru lapu, kartupeļus, sadalītu, atkaulotu vistu un visus pārējos produktus, izņemot etiķi, kaņepju sēklas un mandeles.
4. Kaņepju sēklas uz atsevišķām pannām ieliek cepeškrāsnī uz 8 minūtēm 170 grādu temperatūrā.
5. Mandeles ar kaņepēm sablenderē.
6. Kad kartupeļi un burkāni ir gatavi, zupu sablenderē.
7. Pievieno sāli, piparus un etiķi pēc garšas.
8. Servējot pāri pārkaisa sablenderētās mandeles ar kaņepēm, var pievienot skābo krējumu.
9. Labu apetīti!
Uz augšu