-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Kūpinātas vistas zupa ar kaņepēm un mandelēm
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Veikala - kafejnīcas "Sirmais & Dreibants" šefpavāra Artūra Taškāna recepte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 puravs
-
2 sīpoli
-
4 kartupeļi
-
Puse no kūpinātas PF “Ķekava” vistas
-
4 daiviņas ķiploka
-
1 lauru lapa
-
1 ēd. k. etiķa
-
2 nelieli selerijas kāti
-
2 burkāni
-
10 g kaņepju sēklu
-
20 g mandeļu
-
Šķipsna sāls
-
Šķipsna piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
90 min.
-
Visus dārzeņus sagriež vienāda izmēra gabalos.
-
Lēnām sautē ķiplokus, sīpolus un puravus, pievieno burkānus, turpina sautēt.
-
Pielej ūdeni, pievieno lauru lapu, kartupeļus, sadalītu, atkaulotu vistu un visus pārējos produktus, izņemot etiķi, kaņepju sēklas un mandeles.
-
Kaņepju sēklas uz atsevišķām pannām ieliek cepeškrāsnī uz 8 minūtēm 170 grādu temperatūrā.
-
Mandeles ar kaņepēm sablenderē.
-
Kad kartupeļi un burkāni ir gatavi, zupu sablenderē.
-
Pievieno sāli, piparus un etiķi pēc garšas.
-
Servējot pāri pārkaisa sablenderētās mandeles ar kaņepēm, var pievienot skābo krējumu.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs