Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Arenčīnī

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Veģetārās
Restorāni "Tex-Mex" un "Tex-Mex Republic"
piedāvā vienkāršu recepti, ar kuru paspilgtināt gavēņa ēdienkarti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 70 g rīsu
  • 30 g Krievijas siera
  • 25 g burkānu
  • 25 g sīpolu
  • 60 g saldā krējuma
  • Mērcei:
  • 150 g tomātu sulas
  • 30 g burkānu
  • 30 g sīpolu
  • 30 g paprikas
  • 3 g timiāna
  • 15 g ķiploku
  • 2 g sāls
  • 10 g cukura
  • 15 g bazilika pesto
  • 8 g Parito siera
  • 10 g Valdo eļļas
  • 30 g rīvmaizes
  • 30 g frī eļļas
  • 5 g diedzēto zirņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Lai pagatavotu rīsu bumbiņas, novāra rīsus.
  2. Dārzeņus (burkānus, sīpolus) sagriež smalkos kubiņos (2x2 mm), apcep uz sakarsētas pannas un pievieno novārītos rīsus, saldo krējumu un sarīvētu sieru.
  3. Atdzesē un veido bumbiņas aptuveni 2 cm diametrā.
  4. Panē miltos - saldā krējumā - rīvmaizē un cep friterī 180 grādos, līdz tās ir zeltaini brūnas.
  5. Mērcei kubiņos sagriež dārzeņus (8x8 mm), uz sakarsētas pannas lej eļļu un apcep dārzeņus zeltaini brūnus.
  6. Pievieno nedaudz dārzeņu buljona, pasautē, pievieno tomātu sulu, sāli, cukuru un timiāna lapiņas. Pasautē.
  7. Pasniedz zupas šķīvī kā attēlā.
  8. Pārber ar parito sieru un bazilika pesto.
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas