-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Rudzu miltu sāļā rulete
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
6 olas
-
200 g laša
-
400 g krējuma siera
-
50 g saldā krējuma
-
6 ēd. k. rudzu miltu
-
1 tējk. sāls
-
1 ēd. k. cukura
-
1 /2 tējk. cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Atsevišķi saputo olu dzeltenumus ar cukuru un olu baltumus ar sāli.
-
Miltos iemaisa cepamo pulveri un olu dzeltenumus, rūpīgi izmaisa, iecilā olu baltumus.
-
Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru, izlīdzina uz tā mīklu un cep 200 grādos līdz tā gatava.
-
Ar mitra dvieļa palīdzību (nenoņemot papīru) satin ruleti un atdzesē.
-
Samaisa saldo krējumu ar krēmsieru un izsmērē pa biskvītu, virsū liekot laša gabaliņus.
-
Cieši satin ruleti, iepako pārtikas plēvē un atstāj uz nakti ledusskapī.
-
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs