Sākums > Receptes > Uzkodas

Rudzu miltu sāļā rulete

2014. gada 27. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Atsevišķi saputo olu dzeltenumus ar cukuru un olu baltumus ar sāli.
2. Miltos iemaisa cepamo pulveri un olu dzeltenumus, rūpīgi izmaisa, iecilā olu baltumus.
3. Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru, izlīdzina uz tā mīklu un cep 200 grādos līdz tā gatava.
4. Ar mitra dvieļa palīdzību (nenoņemot papīru) satin ruleti un atdzesē.
5. Samaisa saldo krējumu ar krēmsieru un izsmērē pa biskvītu, virsū liekot laša gabaliņus.
6. Cieši satin ruleti, iepako pārtikas plēvē un atstāj uz nakti ledusskapī.
7. Pasniedz sagrieztu.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu