Rudzu miltu sāļā rulete

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 200 g laša
  • 400 g krējuma siera
  • 50 g saldā krējuma
  • 6 ēd. k. rudzu miltu
  • 1 tējk. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 /2 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

40 min.
  1. Atsevišķi saputo olu dzeltenumus ar cukuru un olu baltumus ar sāli.
  2. Miltos iemaisa cepamo pulveri un olu dzeltenumus, rūpīgi izmaisa, iecilā olu baltumus.
  3. Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru, izlīdzina uz tā mīklu un cep 200 grādos līdz tā gatava.
  4. Ar mitra dvieļa palīdzību (nenoņemot papīru) satin ruleti un atdzesē.
  5. Samaisa saldo krējumu ar krēmsieru un izsmērē pa biskvītu, virsū liekot laša gabaliņus.
  6. Cieši satin ruleti, iepako pārtikas plēvē un atstāj uz nakti ledusskapī.
  7. Pasniedz sagrieztu.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi