Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Rudzu miltu sāļā rulete

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 200 g laša
  • 400 g krējuma siera
  • 50 g saldā krējuma
  • 6 ēd. k. rudzu miltu
  • 1 tējk. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 /2 tējk. cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Atsevišķi saputo olu dzeltenumus ar cukuru un olu baltumus ar sāli.
  2. Miltos iemaisa cepamo pulveri un olu dzeltenumus, rūpīgi izmaisa, iecilā olu baltumus.
  3. Cepamo pannu izklāj ar cepampapīru, izlīdzina uz tā mīklu un cep 200 grādos līdz tā gatava.
  4. Ar mitra dvieļa palīdzību (nenoņemot papīru) satin ruleti un atdzesē.
  5. Samaisa saldo krējumu ar krēmsieru un izsmērē pa biskvītu, virsū liekot laša gabaliņus.
  6. Cieši satin ruleti, iepako pārtikas plēvē un atstāj uz nakti ledusskapī.
  7. Pasniedz sagrieztu.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas