Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ar castello sieru pildīta tītara fileja ar svaigiem salātiem

2014. gada 15. decembris
Foto: Receptes.lv
Receptes īpašā sastāvdaļa: Castello ananasu siers - svaigais krēmveida siers ar ananasu gabaliņiem, smalcinātām mandelēm un papaiju.
Pagatavots bez augu tauku pievienošanas, tikai no dabīgām sastāvdaļām.
Tam piemīt bagātīga garša.
Ideāli iederas siera platēs kā delikatese. Iesakām pamēģināt ar sāļajiem cepumiem, svaigu baltmaizi vai ogām.
Ananasu siers lieliski sader ar deserta vīniem, kā arī ar konjaku vai labu tumšo rumu.
Ērts, gredzenveida iepakojums – vairākkārt attaisāms un aiztaisāms.
Pagatavošana
45 min
1. Tītara fileju liek uz gaļas dēlīša un ar asu nazi sagriež vienāda biezuma šķēlēs
Foto: Receptes.lv
2. Katras šķēles vidū kārto rindiņu ar gabaliņos sagrieztu Castello sieru.
3. Pārber ar pipariem un sāli.
Foto: Receptes.lv
4. Filejas maliņas paceļ uz augšu tā, lai siers būtu pilnībā nosegts un nostiprina ar zobu
5. bakstāmajiem kociņiem.
Foto: Receptes.lv
6. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
7. Sagatavoto pildīto fileju cep 30 minūtes vai kamēr gaļa ir pilnībā izcepusies un pēc sagriešanas tās sula ir caurspīdīga.
8. Gaļu 10 minūtes atpūtina un tad sagriež vienādos gabalos.
Foto: Receptes.lv
9. Pagatavo salātus, bļodā sajaucot burkānu, mango un redīsu.
10. Pārlej ar eļļu, medu un citrona sulu.
11. Pārkaisa ar sezama sēkliņām un piparmētrām, pēc tam samaisa.
Foto: Receptes.lv
12. Lai labi garšo!
Uz augšu