Melnā svētku kūka

Sastāvdaļas

  • 180 g kviešu miltu
  • 120 g brūnā cukura
  • 180 g melnā cukura sīrupa
  • 90 g sviesta
  • 1 ola
  • 1 tējk. sodas
  • 120 - 150 ml kefīra

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakarsē krāsni 190 grādus karstu.
  2. Paņem kantainu kūkas formu un iesmērē to ar sviestu.
  3. Izsijā miltus un sajauc ar sodu.
  4. Pievieno visas sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
  5. Lej formā, liek krāsnī vidējā nodalījumā un cep 20-30 min (Pārbauda ar kociņu vai gatavs).
  6. Izņem un atdzesē, sagriež gabaliņos vai atstāj veselu.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi