Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Melnā svētku kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 180 g kviešu miltu
  • 120 g brūnā cukura
  • 180 g melnā cukura sīrupa
  • 90 g sviesta
  • 1 ola
  • 1 tējk. sodas
  • 120 - 150 ml kefīra
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakarsē krāsni 190 grādus karstu.
  2. Paņem kantainu kūkas formu un iesmērē to ar sviestu.
  3. Izsijā miltus un sajauc ar sodu.
  4. Pievieno visas sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
  5. Lej formā, liek krāsnī vidējā nodalījumā un cep 20-30 min (Pārbauda ar kociņu vai gatavs).
  6. Izņem un atdzesē, sagriež gabaliņos vai atstāj veselu.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas