Gaļas marināde austrumu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 ēdamk. medus
  • Ingvera sakne
  • Sezama sēklas
  • Sojas mērce

Pagatavošana

15 min.
  1. Ķiploku un ingveru sīki sakapā, liek uzkarsētā pannā, apcep.
  2. Pievieno sojas mērci, medu, sezama sēklas. Visu uzkarsē un pavāra.
  3. Atdzisušā mērcē marinē gaļu, atstājot to marinādē vismaz uz pusstundu.
  4. Gaļa iznāks saldi pikanta.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi