Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1000 g rupju kviešu miltu
  • 30 g rauga
  • 100 g sviesta
  • ½ l piena
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 6 burkāni
  • 200 g kartupeļu
  • 3 ēdamkarotes skāba krējuma
  • 100 g miltu
  • 50 g sviesta
  • 2 olas
  • 10 g rauga
  • Sāls, cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavo rauga mīklu, uzraudzē. Tad izveltnē, izveido apaļas ripas un maliņas uzloka uz augšu. Burkānus sarīvē, pievieno vārītus, samaltus kartupeļus, miltus, sviestu, olas (sakultas), krējumu, raugu, sāli, cukuru. Visu labi sakuļ, uzraudzē, ielej saformētajā mīklā. Cep 210 – 220 °C temperatūrā 20 – 25 min.
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas