Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize "selga" cepumu šokolādes kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 pac. "Selga" cepumu
  • 350 - 400 g biezpiena
  • 1 l saldā vai skābā krējuma
  • Ievārījums (viens skābens, otrs salds, piem., aveņu un upeņu)
  • 2 - 3 iepak. piena šokolādes
  • Augļi (zemenes, kivi, ķirši, avenes)
  • Kūku dekorācijas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ņem "Selga" cepumus un kārto kūkas pamatnes pirmo kārtu.
  2. Atsevišķā traukā sajauc biezpienu ar krējumu, tad smērē visu uz selgas cepumu pirmās kārtas, tad uzklāj ievārījumu. Šādi atkārto, kamēr nonāk pie pēdējās biezpiena kārtas.
  3. Izkausē 1 šokolādes paciņu ūdens peldē, pievieno krējumu, saputo biezā masā, tad pārklāj visai kūkai pāri un arī gar sāniem.
  4. Liek ledusskapī atpūsties apmēram 20 minūtes.
  5. Tikmēr ņem atlikušās 2 paciņas šokolādes un palikušo krējumu, izkausē un saputo, tad dekorē pēc paša izvēles.
  6. Kūkai ļauj ievilkties 24 stundas.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas