-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Ceptas jūras ķemmītes uz puķu kāposta biezeņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Gliemenes
-
Sāls
-
Karija pūderis
-
Olīveļļa
-
Ziedkāposts
-
Piens
-
100 g saldā krējuma
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Sagriež ziedkāpostu mazos gabaliņos.
-
Pielej klāt mazliet piena priekš sautēšanas.
-
Pielejam aptuveni 100 g saldā krējuma.
-
Pievieno sāli un sautē, līdz puķu kāposts kļūst mīksts.
-
Kamēr puķu kāposts vēl ir diezgan karsts, blendē līdz viendabīgai masai (ja blendē atdzisušu, būs jūtami gabali).
-
Ielej biezeni traukā, lai stāv, kamēr sagatavo gliemenes.
-
Gliemenes notīra un pārgriež uz pusēm.
-
Sajauc kariju ar sāli pusi uz pusi.
-
Apkaisa gliemenes ar garšvielu maisījumu.
-
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un cep gliemenes līdz tās ir zeltaini brūnas.
-
Uz sķīvja uzliek biezeņa pikučus.
-
Pa virsu liek gliemenes un izrotā.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs