Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardie makarūni

Gardie makarūni

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g mandeļu miltu
  • 4 olu baltumi
  • 50 g cukura
  • 200 g pūdercukura
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Pārtikas krāsviela
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Izsijā mandeļu miltus (tos var arī iegūt, samaļot riekstus) un samaisa ar pūdercukuru.
  2. Saputo olu baltumus, lēni pievienojot cukuru un sāli. Mandeļu miltus un pūdercukuru pievieno saputotiem olu baltumiem. Mīkla visu laiku jāmaisa, līdz tā kļūst vienmērīga.
  3. Lēnām iejauc krāsvielas, ja nav, protams, var arī iztikt bez tām.
  4. Sagatavo pannu ar cepampapīru. Maisījumu iepilda konditorejas maisiņā (ar 8 mm uzgali), izspiež uz pannas aplīšus 5 cm diametrā, ievērojot vismaz 2 cm attālumu starp cepumiem.
  5. Uz pāris stundām atstāj pannu istabas temperatūrā. Šajā laikā cepumu virsma kļūst sausa un kraukšķīga.
  6. Tikai pēc tam sakarsē krāsni 150 grādu karstu un cep makarūnus apmēram 10 minūtes. Pildījumam var izmantot parasto džemu, galvenais, lai tas netek, salīmējot kopā divus cepumus.

    Labu apetīti!
    Tikai pēc tam sakarsē krāsni 150 grādu karstu un cep makarūn...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas