Cepta baltmaize ar biezpienu un tomātiem

Paldies, Receptes.lv lietotājam par iesūtīto attēlu! :)

Sastāvdaļas

  • 300 g baltmaizes / 1 kukulis
  • Tomāts
  • Sīpols
  • 3 ēd. k. biezpiena
  • Eļļa
  • 1 /2 tējk. sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. Maizi sagriež 3 virzienos, lai sanāk vienādi klucīši.
  2. Tomātus un sīpolus sagriež rupjos gabalos.
  3. Uzkarsē pannu un uzlej eļļu, saliek visu pannā un cep, ik pa laikam apmaisa.
  4. Pieliek klāt biezpienu un sāli un turpina cept.
  5. Kad biezpiens drusciņ sāk piedegt, to nokasa un ēdiens ir gatavs.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi