Sākums > Receptes > Salāti

Piparotie zivs salāti

2014. gada 13. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Vidēji smalki sagriež sīpolus un viegli apcep eļļā;
Foto: Receptes.lv
2. Tikmēr ņem kūpinātās zivis (siļķe, menca, sviesta zivs), iztīra, proti, vajag tīru gaļiņu bez ādas un asakām;
3. Zivtiņu arī liek cepties kopā ar sīpoliem. Cep uz lēnas uguns, drusku apmaisa;
4. Pēc 5-7 min. pievieno tomātu pastu, tad pieliek melnos un čili maltos piparus, sāli - pēc garšas un gaumes.
5. * Salātus ēd karstus, piem., ar kartupeļiem. Var ēst arī aukstus, pildīt sāļajos groziņos, dekorē ar dillēm.
6. Ātri un garšīgi! Labu apetīti!
Uz augšu