Piparotie zivs salāti

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg kūpināta zivis
  • 300 g sīpoli
  • 150 g tomātu pasta
  • 2 ēd. k. olīveļļa
  • Melni maltie pipari
  • Čili pipari
  • Sāls
  • Dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Vidēji smalki sagriež sīpolus un viegli apcep eļļā;
    Vidēji smalki sagriež sīpolus un viegli apcep eļļā;
  2. Tikmēr ņem kūpinātās zivis (siļķe, menca, sviesta zivs), iztīra, proti, vajag tīru gaļiņu bez ādas un asakām;
  3. Zivtiņu arī liek cepties kopā ar sīpoliem. Cep uz lēnas uguns, drusku apmaisa;
  4. Pēc 5-7 min. pievieno tomātu pastu, tad pieliek melnos un čili maltos piparus, sāli - pēc garšas un gaumes.
  5. * Salātus ēd karstus, piem., ar kartupeļiem. Var ēst arī aukstus, pildīt sāļajos groziņos, dekorē ar dillēm.
  6. Ātri un garšīgi! Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi