Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Piparotie zivs salāti

Piparotie zivs salāti

FOTO: Dace

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg kūpināta zivis
  • 300 g sīpoli
  • 150 g tomātu pasta
  • 2 ēd. k. olīveļļa
  • Melni maltie pipari
  • Čili pipari
  • Sāls
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vidēji smalki sagriež sīpolus un viegli apcep eļļā;
    Vidēji smalki sagriež sīpolus un viegli apcep eļļā;

    FOTO: Dace

  2. Tikmēr ņem kūpinātās zivis (siļķe, menca, sviesta zivs), iztīra, proti, vajag tīru gaļiņu bez ādas un asakām;
  3. Zivtiņu arī liek cepties kopā ar sīpoliem. Cep uz lēnas uguns, drusku apmaisa;
  4. Pēc 5-7 min. pievieno tomātu pastu, tad pieliek melnos un čili maltos piparus, sāli - pēc garšas un gaumes.
  5. * Salātus ēd karstus, piem., ar kartupeļiem. Var ēst arī aukstus, pildīt sāļajos groziņos, dekorē ar dillēm.
  6. Ātri un garšīgi! Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas