Grauzdiņi ar sieru velsas gaumē

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 maizes šķēles
  • 175 g nogatavināts Čedaras siers
  • 1 ola
  • 1 ēd. k. Vorčesteres mērce
  • 1 tjk. angļu sinepes
  • Tabasko mērce
  • 30 ml tumšais vai gaišais alus
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana

5 min.
  1. Tosterī viegli apgrauzdē maizi, pēc tam apgrauzdēto maizi uzreiz ieliek siltumā;
  2. Sarīvē Čedaras sieru un samaisa kopā ar olu;
  3. Pievieno Vorčesteras mērci, sinepes, tobasko un alu. Pieliek klāt sāli un piparus. Līdzenā kārtiņā uzsmērē masu uz grauzdiņiem;
  4. Saliek grauzdiņus cepeškrāsnī zem uzkarsētā augšējā sildītāja 2-3 minūtes, kamēr siers ir izkusis un sāk brūnēt. Pasniedz uzreiz.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi