Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Piebarotais viltotais zaķis

Piebarotais viltotais zaķis

FOTO: Daina Lilija

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg maltas cūkgaļas
  • 1 paprika
  • 1 burkāns
  • Ola
  • 100 g sarīvēta siera
  • Sīpolloki
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

95 min.
  1. Maltai gaļai pievieno smalkos gabaliņos sagrieztu svaigu papriku, burkānu, sarīvētu uz sakņu rīves, piesit olu, pieber sieru, sasmalcinātus sīppollokus, izspiestus ķiplokus, sāli un piparus un visu kārtīgi samaisa.
  2. Izveido kukulīti, kuru ietin follijā un liek cepties cepeškrāsņī 220 grādos ~1h.
    Izveido kukulīti, kuru ietin follijā un liek cepties cepeškr...

    FOTO: Daina Lilija

  3. Tad atver folliju un turpina cept aptuveni 30 min., līdz "zaķītis"palicis brūns.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas