Jaunums

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 4 olas
  • 130 g cukura
  • 160 g kviešu miltu
  • 130 g margarīna
  • 130 g skābā krējuma
  • 130 g medus
  • 1 /4 tējk. dzeramās sodas1/4 karotes etiķa

Pagatavošana

30 min.
  1. Atlaidinātu margarīnu ar cukuru saputo viendabīgā masā, tad pievieno medu, skābu krējumu, olas. Masā iemaisa ar etiķi dzēstu dzeramo sodu, miltus. Mīklu lej ar sviestu ietaukotā veidnē un izcep. Atdzisušo biskvītu pa horizontāli sagriež divās daļās, pārziež ar džemu (300g). Tortes virspusi pārkaisa ar pūdercukuru un rotā ar ogām vai ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti