Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
&
&&&
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
...gaumes jautājums!(un tas,ka tantes samaitājušas bērnu)...bet tomēr ļoti daudziem garšo šī latviskā garša!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vilnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Latviešiem ir divas kulinārās spītības. Mūžīgais krējums un dilles un sarkanais ievārījums vai dzērvenes/brūklenes/ ogas tortēs.
No bērnības man dabīgo cilvēkbērna prieku par visām kūkām un tortēm man ir bojājusi mūžīgā darvas piele - šie sarkanie ievārījumi un ogas. Nezinu kas tas ir , mentāla nepilnība, slinkums vai vienkārši fantāzījas trūkums vai vienkārši aprobežotība. Man ši skābā garša vienmēr ir tracinājusi un jeb kuru pašu glaunāko izstrādājumu manās acīs ir padarījusi par ''sabojātu produktu''. Vēl jo vairāk kad radu tantes ar izbolītām acīm un klasisko ''ēdtasirļotigaršīgi'' piebāza man muti ar šo saldā biskvīta un ogu massu gaidīju kad ši spīdzināšana beigsies. Vēlāk sapratu ka šis sarkanās zaptes un ogas man lieliski garšo ar dažādiem gaļas izstrādājumiem. Bet vēl šodien ieraugot konditorējas izstrādājumu ar raksturīgo sarkano slāni man uz muguras saslienās visas spalvas. Un vispār uzskatu ka augļi un ogas jāēd dabīgā, svaigā veidā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
*
***
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
domaju kad cepamais pulveris 2 tejkarotes bus pa daudz un bus tada piegarsha.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
khm
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kas saldo krējumu mēra glāzēs?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Brokastis

Jaunākās receptes