-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Nūdeles ar dārzeņiem un cūkgaļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g cūkgaļas/vistas filejas
-
Rīsu nūdeles
-
4 ēd. k. sojas
-
2 ēd. k. kartupeļu cietes
-
2 ēd. k. tomātu mērces vai sweet and sour mērces (jebkura cita blue dragon mērce)
-
3 ķiploki
-
Gaļas garšviela
-
Sāls
-
Pipari
-
Bulijona kubiciņš
-
1 /2 čili pipara
-
2 burkāni
-
1 paprika
-
1 sīpols
-
1 /2 puravs
-
1 tomāts
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Sagriež cūkgaļu strēmelītēs. Cūkgaļai pievieno 4 ēd. k. sojas un 2 ēd. k. kartupeļu cietes. Samaisa un atsāj to uz kādu brīdi ievilkties.
-
Uz pannas pirmos apcep sīpolus un burkānus, pievieno pārējos dārzeņus, cep, līdz viss ir mīksts un gatavs.
-
Liek cepties cūkgaļu, daudz to nemaisa, lai gaļa nebūtu sausa. Pievieno nedaudz gaļas garšvielas, sāli, piparus pēc izvēles.
-
Novāra nūdeles aptuveni 6 min (skatīt uz iepakojuma), pievieno ūdenim vienu bulijona kubiciņu.
-
No gaļas nolej elļu un pievieno apceptos dārzeņus, visu samaisa un turpina cept 3 minūtes.
-
Novārītām nūdelēm pievieno mērci un dārzeņus ar gaļu, visu samaisa. Gatavs!
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs