Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Nūdeles ar dārzeņiem un cūkgaļu

2014. gada 14. maijs
Foto: mellene
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež cūkgaļu strēmelītēs. Cūkgaļai pievieno 4 ēd. k. sojas un 2 ēd. k. kartupeļu cietes. Samaisa un atsāj to uz kādu brīdi ievilkties.
Foto: mellene
2. Uz pannas pirmos apcep sīpolus un burkānus, pievieno pārējos dārzeņus, cep, līdz viss ir mīksts un gatavs.
Foto: mellene
3. Liek cepties cūkgaļu, daudz to nemaisa, lai gaļa nebūtu sausa. Pievieno nedaudz gaļas garšvielas, sāli, piparus pēc izvēles.
Foto: mellene
4. Novāra nūdeles aptuveni 6 min (skatīt uz iepakojuma), pievieno ūdenim vienu bulijona kubiciņu.
Foto: mellene
5. No gaļas nolej elļu un pievieno apceptos dārzeņus, visu samaisa un turpina cept 3 minūtes.
Foto: mellene
6. Novārītām nūdelēm pievieno mērci un dārzeņus ar gaļu, visu samaisa. Gatavs!
7. Lai labi garšo!
Uz augšu