Maija torte

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 3 olas
  • 240 g cukura
  • 240 g kviešu miltu
  • 30 g kartupeļu cietes
  • 40 g sviesta
  • 4 g augļu esences
  • Pildījumam
  • 300 g ievārījuma (zemeņu, aveņu)
  • 40 g sasmalcinātu riekstu
  • Krēmam
  • 2 olu baltumi
  • 90 g cukura
  • 4 g vanilīna cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas saputo ar cukuru, pievieno esenci, sakultu sviestu. Rūpīgi samaisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Pakāpeniski pievieno miltus, kas iepriekš sajaukti ar kartupeļu cieti, un maisa, līdz izveidojas mīkla. Mīklu lej uz plāts plānā kārtā (7-10 mm) un izcep. Atdzisušās biskvīta kārtas pārziež ar ievārījumu un pārkaisa ar riekstiem. Torti pārklāj ar olbaltuma krēmu, pārkaisa ar riekstiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi