Glazēta burkānkūka

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kūkai:
  • 200 g brūnā cukura
  • 200 ml saulespuķu eļļas
  • 200 g kviešu miltu
  • 3 lielas olas
  • 3 burkāni
  • 100 g rozīņu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. sodas
  • 1 tējk. kanēļa
  • Apelsīna miziņa
  • Glazūrai:
  • 300 g pūdercukura
  • 2 - 3 ēd. k. apelsīnu sulas
  • Valrieksti

Pagatavošana

60 min.
  1. Cukuru sajauc ar eļļu un olām, sakuļ, iemaisa sarīvētus burkānus, apelsīna miziņu un rozīnes.
  2. Iesijā miltus, cepamo pulveri, kanēli, sodu, visu samaisa.
  3. Mīklu (tai jābūt mīkstai, samērā šķidrai) lej veidnē, cep 40 minūtes 180 grādos.
  4. Atdzesē kūku, izņem no formas un gatavo glazūru. Pūdercukuru sajauc ar apelsīnu sulu, kamēr veidojas viendabīga masa, pārziež kūkai un rotā ar valriekstiem.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi