Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaišā cūkgaļas piena mērce

2014. gada 16. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Gaļu (parasti iegādājos lauku labumu gardo gulašu, tas tikai smalkāk jāsagriež) sagriež neliela izmēra strēmelītēs.
2. Katliņā ielej pavisam nedaudz eļļas un ieliek gaļu, mazliet apcep.
3. Tad pielej ūdeni, pievieno sāli, piparus un garšvielas (es parasti izmantoju Santa Maria garšvielas gaļai) un uz lēnas uguns zem vāka sautē 20 - 30 min.
4. Pievieno smalki sakapātu sīpolu un sautē vēl desmit minūtes.
5. Pieber miltus, lai masa sabiezē, pielej pienu un pieliek krējumu - samaisa.
Kad mērce uzmet burbuli, tā ir gatava.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu