Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Selgas cepumu biezpiena torte

Selgas cepumu biezpiena torte

FOTO: Kitija Locmele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kūkai:
  • 900 g biezpiena
  • 3 pac. "Selgas" cepumu "klasiskie"
  • 1 pac. sviesta
  • 300 g marmelādes
  • 1 pac. 30 % saldā krējuma
  • 150 g cukura
  • 200 ml/glāze piena
  • Dekorēšanai:
  • Piena šokolāde
  • Kivi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež marmelādi.
  2. Pēc tam katliņā kausē sviestu. Tikmēr bļodā ieliek abas paciņas biezpiena.
  3. Biezpienam pievieno marmelādi, saldo krējumu un cukuru, samaisa un tad pievieno sviestu. Atkal kartīgi samaisa.
  4. Kad masa gatava, ņem cepumus un pa vienam izmērcē pienā, liek uz pamatnes (es liku 4→ un 3↓).
  5. Pa virsu liek biezpienu un tad atkal cepumus un tā atkarto 4 reizes, bet var arī likt vairāk vai mazāk, paša izvēle.
  6. Kad viss gatavs, dekorē pēc paša patikas.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA