Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Selgas cepumu biezpiena torte

2014. gada 7. marts
Foto: Kitija Locmele
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež marmelādi.
2. Pēc tam katliņā kausē sviestu. Tikmēr bļodā ieliek abas paciņas biezpiena.
3. Biezpienam pievieno marmelādi, saldo krējumu un cukuru, samaisa un tad pievieno sviestu. Atkal kartīgi samaisa.
4. Kad masa gatava, ņem cepumus un pa vienam izmērcē pienā, liek uz pamatnes (es liku 4→ un 3↓).
5. Pa virsu liek biezpienu un tad atkal cepumus un tā atkarto 4 reizes, bet var arī likt vairāk vai mazāk, paša izvēle.
6. Kad viss gatavs, dekorē pēc paša patikas.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu