Selgas cepumu biezpiena torte

Sastāvdaļas

  • Kūkai:
  • 900 g biezpiena
  • 3 pac. "Selgas" cepumu "klasiskie"
  • 1 pac. sviesta
  • 300 g marmelādes
  • 1 pac. 30 % saldā krējuma
  • 150 g cukura
  • 200 ml/glāze piena
  • Dekorēšanai:
  • Piena šokolāde
  • Kivi

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež marmelādi.
  2. Pēc tam katliņā kausē sviestu. Tikmēr bļodā ieliek abas paciņas biezpiena.
  3. Biezpienam pievieno marmelādi, saldo krējumu un cukuru, samaisa un tad pievieno sviestu. Atkal kartīgi samaisa.
  4. Kad masa gatava, ņem cepumus un pa vienam izmērcē pienā, liek uz pamatnes (es liku 4→ un 3↓).
  5. Pa virsu liek biezpienu un tad atkal cepumus un tā atkarto 4 reizes, bet var arī likt vairāk vai mazāk, paša izvēle.
  6. Kad viss gatavs, dekorē pēc paša patikas.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Maris Gravitis 6. septembris 16:43
Meerceeju cepumus mokaa. Laba pieaugusho kuuka sanaak :)
Aija Linde 2018. gada 20. janvāris 19:30
Neesmu veel negad ar cepumiem taisiijusi,bet gribaas gan,kad buus laiks.Sii vareetu buut ne-sarezgiita.Un arii garda.
Renāte Šalkovska( Pabērza) 2017. gada 5. jūnijs 14:29
es cepumus nemērcēju, jo valgme sanak jau no krēma...pirmo reizi merceju un sanāca pļurīga nu to vairs nedaru...kūka sanāk mīksta ,bet labi turas kopā

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi