Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Skābētu kāpostu sacepums ungāru gaumē

2014. gada 26. februāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
75 min
1. Katliņā nedaudz apcep un pasautē kāpostus (kādas 15 min.);
2. Apcep uz pannas sīpolu, ķiploku un malto gaļu;
3. Kārto visus produktus cepamajā traukā: pirmā kārta kāposti, 1/2 rīsu, 1/2 maltās gaļas, kāposti. Otrā kārtā 1/2 rīsu, otra 1/2 maltās gaļas un noslēdz ar kāpostu kārtu;
4. Pārsmērē skābo krējumu un dekorē ar plānās šķēlītēs sagriezto desu;
5. Uzliek vāku un cep 180-200 grādos ap 45-60 min. Pirms cepšanas beigām var noņemt vāku uz aptuveni 10 min.
6. Labu apetīti!
Uz augšu