Skābētu kāpostu sacepums ungāru gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg skābēti kāposti
  • 600 g maltā gaļa
  • 1 pac. novārīti rīsi
  • 1 -2 gab. sīpoli
  • 1 -2 ķiploku daiviņas
  • 100 g cietžāvētā desa
  • 300 g skābais krējums
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas

Pagatavošana

75 min.
  1. Katliņā nedaudz apcep un pasautē kāpostus (kādas 15 min.);
  2. Apcep uz pannas sīpolu, ķiploku un malto gaļu;
  3. Kārto visus produktus cepamajā traukā: pirmā kārta kāposti, 1/2 rīsu, 1/2 maltās gaļas, kāposti. Otrā kārtā 1/2 rīsu, otra 1/2 maltās gaļas un noslēdz ar kāpostu kārtu;
  4. Pārsmērē skābo krējumu un dekorē ar plānās šķēlītēs sagriezto desu;
  5. Uzliek vāku un cep 180-200 grādos ap 45-60 min. Pirms cepšanas beigām var noņemt vāku uz aptuveni 10 min.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni