Skābētu kāpostu sacepums ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg skābēti kāposti
  • 600 g maltā gaļa
  • 1 pac. novārīti rīsi
  • 1 -2 gab. sīpoli
  • 1 -2 ķiploku daiviņas
  • 100 g cietžāvētā desa
  • 300 g skābais krējums
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas

Pagatavošana

75 min.
  1. Katliņā nedaudz apcep un pasautē kāpostus (kādas 15 min.);
  2. Apcep uz pannas sīpolu, ķiploku un malto gaļu;
  3. Kārto visus produktus cepamajā traukā: pirmā kārta kāposti, 1/2 rīsu, 1/2 maltās gaļas, kāposti. Otrā kārtā 1/2 rīsu, otra 1/2 maltās gaļas un noslēdz ar kāpostu kārtu;
  4. Pārsmērē skābo krējumu un dekorē ar plānās šķēlītēs sagriezto desu;
  5. Uzliek vāku un cep 180-200 grādos ap 45-60 min. Pirms cepšanas beigām var noņemt vāku uz aptuveni 10 min.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi