Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu cepelīni ar gaļas pildījumu

Kartupeļu cepelīni ar gaļas pildījumu

FOTO: Shutterstock.com

Cepelīnus var arī nevārīt, bet cept uz pannas vai cepeškrāsnī.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg kartupeļu
  • Ciete
  • 100 ml verdoša ūdens
  • Sāls
  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Pipari
  • Garšvielas
  • Skābais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus sarīvē un nospiež sulu. Kad sula nostājusies, to nolej, nostādināto cieti pievieno kartupeļiem, pa virsu uzlej karstu ūdeni tā, lai veidojas klīsteris un, lai kartupeļi turētos kopā. Pieber sāli.
  2. Samaļ gaļu, pievieno labi daudz sīpolu, piparus un citas garšvielas pēc izvēles;
  3. Ņem kartupeļu masu un uz plaukstas izveido plācenīti, vidū liek gaļas pikucīti, kam pāri pārliek kartupeļu masu. Plācenīti veido tā, lai, to aizverot, malas nosegtu gaļu.
  4. Cepelīnus liek verdošā ūdenī un vāra, līdz tie ir gatavi.
  5. Uz pannas tikmēr apcep sīpolus un speķa kubiņus. Ja vēlas, pievieno skābu krējumu.
  6. Izvārītos cepelīnus kārto uz šķīvja, aplej ar mērci.

    Labu apetīti!
    Izvārītos cepelīnus kārto uz šķīvja, aplej ar mērci.

Labu...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas