Gaļas un tomātu zupa "azū"

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopas gaļas mīkstums
  • 2 - 3 gab. kartupeļi
  • Loki
  • 1 glāze ūdens
  • 1 sālīts vai marinēts gurķis
  • 1 sālīts tomāts
  • 1 ēd. k. kviešu milti
  • 1 ēd. k. tomātu biezenis

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus sagriež kubiciņos, samaisa ar sasmalcinātiem lokiem, pielej 1/2 glāzi ūdens un gatavo 4 minūtes pilnā jaudā;
  2. Pievieno šķēlītēs sagrieztu gaļu, sagrieztu tomātu un gurķi, pielej atlikušo ūdeni un gatavo, uzliekot vāku, 5 minūtes pilnā jaudā;
  3. Samaisa atlikušās sastāvdaļas un pievieno gaļai. Noved līdz gatavībai zem vāka vidējā jaudā;
  4. Pasniedz, noformējot ar zaļumiem.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi