Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Melnā liellopu gaļas un grūbu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupelis
  • Liellopu gaļa
  • Sīpols
  • 2 burkāni
  • 2 tomātus
  • 2 ēd. k. grūbas
  • 5 ķiploka daiviņas
  • Skābs gurķis
  • Kečups
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sacep pannā liellopu gaļas gabaliņus, sagrieztus sloksnītēs, pievieno garšvielas un ber buljonā, tad sacep sīpolus, sarīvētus burkānus, tomātus un liek katlā;
  2. Pievieno grūbas un pavārā, buljonam pievieno sāli, garšvielas pēc garšas;
  3. Pēdējos liek smalki sagrieztus kartupeļus (kā frī kartupeļus). Pirms gatavs pielej kārtīgu devu kečupa un 5 sagrieztas ķiploku daiviņas. Nogriež uguni un liek virsū vāku.
  4. * Pasniedzot piegriež klāt skābu gurķi.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas