Melnā liellopu gaļas un grūbu zupa

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Liellopu gaļa
  • Sīpoli
  • 2 burkāni
  • 2 tomātus
  • 2 ēd. k. grūbas
  • 5 ķiploka daiviņas
  • Skābs gurķis
  • Kečups

Pagatavošana

120 min.
  1. Sacep pannā liellopu gaļas gabaliņus, sagrieztus sloksnītēs, pievieno garšvielas un ber buljonā, tad sacep sīpolus, sarīvētus burkānus, tomātus un liek katlā;
  2. Pievieno grūbas un pavārā, buljonam pievieno sāli, garšvielas pēc garšas;
  3. Pēdējos liek smalki sagrieztus kartupeļus (kā frī kartupeļus). Pirms gatavs pielej kārtīgu devu kečupa un 5 sagrieztas ķiploku daiviņas. Nogriež uguni un liek virsū vāku.
  4. * Pasniedzot piegriež klāt skābu gurķi.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi