Sākums > Receptes > Deserti

Citronu krēma groziņi ar bezē

2014. gada 8. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. 3 ēd. k. kukurūzas cietes, miltus, glāzi cukura, šķipsniņu sāls sajauc kopā. Citroniem norīvē mizu, izspiež sulu.
2. Uzvāra ūdeni, tajā liek sviestu, verdošā šķidrumā ieber cieti un miltus, maisot uz lēnas uguns uzvāra, tad pielej sulu, pieliek citronu miziņas un sakultus olu dzeltenumus, uzvāra, ļauj atdzist.
3. Olu baltumus sakuļ ar 4 ēdamkarotēm cukura stingrās putās, pieliek 2 ēdamkarotes cietes.
4. Groziņus pilda ar citronu krēmu, virsū liek olu baltumus. Cep 170 grādos apmēram 15 minūtes, līdz olu baltums paliek brūns.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu