Lečo

2005. gada 11. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
25 min
1. Papriku sagriež sloksnītēs. Noliek malā. Pannā uz mērenas uguns uzkarsē eļļu, pievieno sīpolus un maisot cep 1-2 minūtes, līdz tie ir tik tikko mainījuši krāsu. Pievieno paprikas pulveri un rūpīgi samaisa. Pievieno papriku un, laiku pa laikam apmaisot, karsē apmēram 5 minūtes. Pievieno tomātus un maisot karsē vēl 2 minūtes. Pievieno sakultu olu, pieber sāli un piparus, tad rūpīgi maisa, līdz viss ir tik tikko gatavs. Rotā ar sasmalcinātiem svaigiem pētersīļiem un nekavējoties pasniedz galdā. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai vārītiem jaunajiem kartupeļiem. Dzeltenās paprikas vietā var izmantot sarkano papriku. Parastos tomātus var aizstāt ar iegarenajiem tomātiem. Sīpola vietā var izmantot 1 puravu. LABU APETĪTI!
Uz augšu