Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas cīsiņi

2014. gada 4. janvāris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Apgrauzdē mandeles un sablenderē;
2. Vistas fileju un ķiplokus samaļ gaļasmašīnā. Sablenderē kopā visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai - samalta fileja, apgrauzdētas mandeles, olas baltums, piens, rīvēts siers, garšvielas, sinepes;
3. Masu liek konditorejas špricē bez uzgaļa, spiež uz pārtikas plēves nelielas desiņas. Būtībā lielums pēc pašu vēlmes;
4. Lēni un rūpīgi rullē plēvi pēc iespējas ciešāk, lai gaiss nav iekšā;
5. Sarullē abus galus un sasien;
6. Uzvāra ūdeni un liek tajā cīsiņus. Vāra 15-20 minūtes;
7. Gatavos cīsiņus izņem no pārtikas plēves.
8. * Cīsiņi ar burvīgu mandeļu aromātu, lielisku garšu un konsistenci. Tiem pievieno dažādas garšvielas pēc katra gaumes.
9. * Garšos kā lieliem, tā arī maziem.
10. Labu apetīti!
Uz augšu